Donaris 930 x 122

adrian-nastase

Adrian Nastase vrea scaunul lui Geoana!

Fostul premier a anuntat ca va candida la presedintia PSD la congresul de peste doua saptamani. „In aceste zile am primit foarte multe mesaje. Multi prieteni mi-au cerut un raspuns. Da, voi candida la sefia PSD. Obiectivul meu este foarte simplu, sa redevenim cel mai puternic partid din Romania. Nu am o miza personala, nu imi doresc sa mai fiu ministru, prim-ministru. Nu-mi doresc sa candidez din nou la presedintie”, a spus Adrian Nastase, in sedinta Consiliului Natioanal al PSD.
Nastase a reamintit ca PSD se afla in opozitie pentru a doua oara consecutiv si ca este al doilea partid al tarii. Pentru ca tendinta sa nu continue, fostul premier spune ca trebuiesc luate masuri drastice. Totodata, competitia cu PDL nu este singura pe care partidul ar trebui sa o ia in considerare, deoarece si PNL-ul reprezinta un concurent periculos. Fostul premier a declarat ca o mare greseala a PSD-ului a fost sustinerea Parlamentului unicameral, formula de uninominal, deoarece asrtfel au pierdut aproape 300 de consilieri locali si 600 de primari.
In incheierea discursului sau, Adrian Nastase si-a declarat si sustinerea pentru Marian Vanghelie si a aruncat sageti in directia lui Geoana: „Il apreciez pe Bogdan Niculescu Duvaz, il apreciez si pe Marian Vanghelie. Nu v-ati fi asteptat la asta. Ajung si la Mircea Geoana, ii acord respectul lui Ion Iliescu. Vreau sa le spun celor care vor sa-l inlocuim pe Iliescu cu Patapievici, nu vom accepta astfel de sugestii de reforma. Eu nu candidez impotriva vreunuia dintre ei, chiar daca am vazut ca la dezbaterile prezidentiale nu am fost invitat. Noi am ramas cu formula de partid comunist, pentru ca unii dintre noi si-au dorit asta, pentru ca s-au folosit de aceasta formula pentru a scapa de unii colegi.”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90