930×122 CAPRA 5

ANDREI_GEREA_DEPUTAT_2

Află ce i-a cerut Gerea lui Cazanciuc înainte să ajungă ministru!

Chiar în ziua în care era anunțat ca fiind propunerea PNL pentru postul de ministru al Economiei, la Camera Deputaților a fost înregistrată o întrebare scrisă a parlamentarului de Pitești Andrei Gerea pe adresa ministrului Justiției, Robert Cazanciuc.

În calitatea sa de deputat, Gerea l-a interpelat pe cel cu care între timp a devenit coleg în Guvern asupra situației falșilor revoluționari din decembrie 1989. Ministrului Cazanciuc i s-a cerut să precizeze dacă sunt în desfășurare cercetări penale cu privire la persoanele care dețin fără drept certificat de revoluționar.

„Rog a mi se comunica în scris dacă se desfășoară cercetări penale, la cerere sau din oficiu, asupra celor care dețin necuvenit certificate de revoluționar, prejudiciind grav, prin indemnizațiile încasate pe nedrept, bugetul de pensii și, în caz afirmativ, cu ce rezultate s-au soldat ele până acum”, scrie în întrebarea pe care deputatul PNL de Pitești Andrei Gerea i-a adresat-o ministrului Justiției, Robert Cazanciuc, cu doar câteva zile înainte ca el să fie numit ministru al Economiei. Urmează ca Robert Cazanciuc să formuleze un răspuns.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90