NOR CURIER 930X122

    sorina_3

    Afla cum a plecat Sorina Marin de la PSD la PDL

    Vicepreşedintele organizaţiei de tineret şi a celei de femei a PSD Argeş a părăsit organizaţia condusă de Constantin Nicolesu. Vineri, Sorina Marin, care este şi purtător de cuvânt la Agenţia pentru Mediu Argeş, s-a înscris în P.D.L., fiind convinsă să facă acest pas de către Mircea Andrei, liderul P.D.L. Argeş. Sorina Marin şi-a motivat gestul de faptul că a simţit că nu mai este inclusă în planurile de management ale organizaţiei social-democrate. Sorina se va ocupa de relaţia cu presa, alături de Andrei Nicolescu, directorul de la Cultură. „Decizia mea de a părăsi P.S.D. după o activitate de 13 ani este personală, în urma unor analize extrem de atente a activităţii mele profesionale şi politice din acest timp. Decizia plecării se datorează exclusiv mie. Având în vedere faptul că simţeam că nu mă mai regăsesc în mijlocul echipei P.S.D. şi considerând că nu mai eram inclusă în managamentul
    organizaţional al acestui partid, am luat decizia de a mă retrage din activitatea de acolo şi de a continua activitatea politică într-o altă zonă. M-am înscris în P.D.L. vineri, automat aderarea mea la un alt partid radiază adeziunea la P.S.D. Sunt aici graţie preşedintelui P.D.L. Argeş, senatorul Mircea Andrei. Am venit aici cu sufletul deschis, pentru că în urma discuţiilor purtate am constatat că noua echipă este una de profesionişti şi vor să facă în judeţ o politică bazată pe agenda cetăţeanului. Eu îmi voi aduce tot aportul profesional şi politic astfel încât deciziile şi proiectele pe care P.D.L. doreşte să le implementeze să fie duse la bun sfârşit. Eu am să mă ocup de relaţia cu presa, alături de Andrei Nicolescu, până va fi numit un purtător de cuvânt”, a precizat Marin.
    „Mulţumesc P.S.D.”  
    Fosta social-democrată a dorit să mulţumească partidului din care a făcut parte timp de 13 ani, dar a şi ţinut să precizeze că a simţit că trebuie să plece din cauza faptului că unii din partid nu au mai dorit să o implice în activitatea de la vârf.  „Le mulţumesc celor din P.S.D., pentru că notorietatea mea politică se datorează la doi factori. Factorului politic P.S.D. şi presei argeşene. Le mulţumesc celor din P.S.D. pentru că datorită lor am o notorietate politică. Îmi pare rău că s-a terminat. Nu pentru că nu voi mai colabora cu cineva din P.S.D. pentru că acum sunt în P.D.L., dar vine un moment în care trebuie să iei nişte decizii curajoase. Din fericire pentru P.S.D., au foarte mulţi oameni valoroşi, dar una dintre problemele de management ale organizaţiei este că nu ştie să şi-i pună în valoare. Şi atunci când ai oameni valoroşi profesional ar trebui să te foloseşti de ei pentru a pune în aplicare
    programe guvernamentale. Asta este chiar una dintre nemulţumirile mele. Nu vreau să intru însă în detaliu. Nu ştiu dacă vor fi şi alţii din P.S.D. care să vină la P.D.L. Trecerea mea m-a vizat în exclusivitate pentru mine. Eu mi-am deschis căile în acest sens, nu m-am gândit să rup din rândurile P.S.D.-ului şi alţi oameni. Bineînţeles că P.D.L. este deschis însă tuturor oamenilor care vor să colaboreze cu partidul. Eu mi-am propus să îmi desfăşor cât mai bine activitatea în acest partid. Eu vreau să îmi fac treaba aici, dacă cei de la P.S.D. nu au vrut să mai colaboreze cu mine…Aşa mi-au dat de înţeles. Când cineva te marginalizează, simţi şi atunci iei o decizie”, a mai spus Sorina Marin.
    {loadposition inside}

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90