930 x122 grota rece

tensiune

Afla unde iti masori gratuit glicemia si tensiunea

Zilele acestea în judeţul Argeş se desfăşoară proiectul Organizaţiei Femeilor Liberale – „PNL are grijă de sănătatea ta”.

Campania este iniţiată pentru a conştientiza rolul important al prevenţiei în menţinerea sănătăţii populaţiei, iar cei care vor beneficia de aceste controale vor primi si un chestionar. „Noi, femeile din PNL, considerăm năucitor faptul că guvernanţii îi consideră vinovaţi de situaţia din sistemul de sănătate chiar pe cei care ar trebui să fie beneficiarii acestuia: pacienţii. În fiecare zi, asistăm la scene triste în care cetăţeni bolnavi ajung prea târziu la medic. Românii nu sunt suficient informaţi despre prevenirea îmbolnăvirii, iar guvernul actual nu are o politică de informare suficient de bună care să ajute populaţia în acest sens. Prin acest proiect dorim să promovăm prevenţia ca politică de sănătate dar si să contribuim la educarea populaţiei pentru un stil de viaţă sănătos prin facilitarea accesului la o informaţie corectă, avizată. Un program corect si sustinut de preventie poate sa conducă la diminuarea numărului de îmbolnăviri şi reducerea comportamentelor cu risc pentru sănătate”, a precizat doctorul Luminiţa Paul, membru în Biroul Politic Naţional al Organizaţiei Femeilor Liberale.

În cadrul programului, la corturile amplasate în Piteşti pot fi efectuate măsurători gratuite ale tensiunii arteriale şi glicemiei. Sambata, între orele 10 şi 14 puteţi merge în Piaţa Găvana, iar duminica, în acelaşi interval orar şi luni, între orele 15-18, la Complexul 2 din Trivale.

New Profesional Consult-555×222
570×90 MAIA