Donaris 930 x 122

Pitesti

AMBII DEPUTAŢI DIN COLEGIUL PITEŞTI-SUD, SUB CONTROL JUDICIAR

Colegiul Piteşti Sud este reprezentat în Parlament de doi deputaţi. Primul este Cătălin Rădulescu, de la PSD (foto), iar al doilea, Cătălin Teodorescu, de la PDL (co-preşedinte PNL Argeş).

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Ei bine, ambii parlamentari sunt în acest moment sub control judiciar! În situaţia în care magistraţii ar decide arestarea celor doi în dosarele de corupţie în care sunt cercetaţi, colegiul ar deveni vacant şi ar trebui organizate alegeri anticipate!

Au mai existat, însă, colegii care au devenit vacante şi în care nu s-au mai organizat alegeri, aşa că este posibil ca şi în colegiul Piteşti Sud să se întâmple la fel. Deocamdată, însă, Camera Deputaţilor nu a încuviinţat cererea DNA de arestare preventivă a lui Cătălin Teodorescu (acuzat că ar fi favorizat acordarea de despăgubiri supraevaluate anumitor persoane în calitate de membru al comisiei de despăgubiri din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor), iar Cătălin Rădulescu este în cercetare, dar în libertate.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA