EcoMoto 930×122

roberta-anastase

Anastase a acuzat PSD de santaj

La final, preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a ţinut să prezite varianta sa în privinţa votului de săptămâna trecută şi a acuzat opoziţia că „cerut bani PDL pentru a pleca din sală” la momentul votului.

„Hai să spunem de ce nu aţi făcut-o (de ce nu aţi votat-n.r.). Pentru că aţi cerut bani pentru a pleca din sală. Aţi cerut PDL-ului bani. Pentru bani i-aţi trădat. 127 de miliarde a costat fuga PSD pentru a nu vota punctul de pensie. Spuneţi pensionarilor de ce i-aţi vândut. Am lista. Nu vom accepta acest şantaj ordinar”, a spus Anastase.
Replica lui Victor Ponta a venit rapid: „V-am văzut cu toţii cum aţi furat la vot. Acesta este un spectacol penibil. Pentru mine sunteţi un inculpat, de astăzi, şi atunci când în România va exista justiţie, veţi plăti pentru ce aţi făcut. Românii trebuie să ştie că mai există, în stânga, oameni care sunt gata să lupte cu hoţia pe care voi o faceţi”.
Lista acuzatorie, amendamentele de la începutul anului!
Deputatul Mircea Drăghici a descoperit cum a fost făcută lista: „Este vorba despre amendamentele făcute de parlamentari la Legea Bugetului, la începutul anului, pentru colegiile lor. O parte dintre aceste amendamente au fost finanţate la începutul anului, iar acum s-au alocat fondurile pentru cealaltă jumătate. Roberta Anastase nu a făcut decât să ne extragă şi să ne grupeze pe toţi parlamentarii din PSD şi PC, după care ne-a acuzat de mită! Este o nebunie aşa ceva, să fim acuzaţi de primire de mită, pentru amendamente făcute la început de an, cu bani care nu ajung în buzunarul parlamentarilor, indiferent de culoare lor, ci în colegiu! Ca să nu mai spun că practic Anastase spune despre guvern că a instituit mita” . Deputatul crede însă că gestul Robertei Anastase, este unul de disperare, pentru că a fost părăsită de partid: „Roberta Anastase este disperată după depunerea plângerii la Parchet. Dar ea este
disperată pentru că a înţeles că, la fel ca în cazul Ridzi, partidul a părăsit-o după ce s-a folosit de ea, de aici şi atacul său disperat. În Biroul Permanent, alături de colegii ei, a votat pentru reluarea votului pentru Lega Pensiilor. În plen însă, parlamentarii PDL au votat împotrivă şi practic împotriv ei. Atunci, disperată, a atacat cu această acuză stupidă şi necredibilă. Ţin să vă spun că de această listă nu ştiau nici colegi din PDL, pentru că am vorbit cu ei”, a precizat Mircea Drăghici.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90