930 x122 grota rece

Anca Barbu si-a lansat candidatura la sefia PNL Arges

mmm De Ziua Femeii, consilierul local si fostul candidat pentru Primaria Pitesti, Anca Barbu, si-a anuntat candidatura pentru presedintia PNL Arges. „Doamna de fier” isi va depune candidatura si pentru functia de vicepresedinte in Biroul Teritorial.
Fostul inspector scolar general a afirmat ca a decis sa candideze dupa o discutie cu Adrian Miutescu si cu mai multi colegi din judet. Domnia Sa a precizat ca, daca pana joi Miutescu se va inscrie totusi in cursa, isi va retrage candidatura. „S-au facut diverse speculatii pe tema candidaturii mele. Sunt un candidat serios si intru in cursa pentru a castiga. Candidatura mea este legata si de faptul ca, dupa toate aparentele, Miutescu nu va candida. Eu nu as fi putut candida niciodata impotriva lui pentru ca m-a propulsat in functia de inspector scolar general. Eu nu am absolut nimic de pierdut, indiferent de rezultatul Conferintei. N-am nevoie de nicio functie, nici cea de presedinte al partidului, pentru a fi cineva in Arges si pentru a-mi exprima convingerile”, a afirmat Barbu.
Testul Google
Noul candidat a mentionat ca nu doreste sa mentioneze organizatiile de la care are sustinere, pentru a nu le vulnerabiliza. Ea a afirmat ca spera sa convinga prin discurs si pe ceilalti colegi sa o veoteze, si ca spera ca acestia sa nu creada in promisiunile lui Ion Popa ci in ceea ce reprezinta candidatii. „Sper ca cei din sala sa nu puna in functie un om care nu a facut dovada ca a realizat ceva cu totul deosebit pentru PNL. Eu am dus niste campanii, cu bunele si cu relele lor. Eu am spus lucrurilor pe nume. Dati pe Google „Ion Popa” sa vedeti daca iese ceva si dati si Nicolescu. Dati Nicolescu si Popa sau Pendiuc si Popa. Cred ca gasiti ca cei doi il lauda pe Popa. Cred ca PSD si PDL si-ar freca mainile daca iese Popa, dar ar avea ceva frisoane daca iese Anca Barbu. Popa nu este un adversar serios pentru PSD si PDL, asa cum as fi eu. A candida e una, a avea curajul sa spuna ce trebuie e alta”, a afirmat Anca Barbu.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90