Donaris 930 x 122

    ANDREI_GEREA_LA_ALEGERILE_PNL_ARGES_1

    Andrei Gerea: „Indicatorii macroeconomici sunt pe drumul cel bun”

    Liderul grupului PNL din Camera Deputaților, parlamentarul de Argeș Andrei Gerea, spune că este nevoie de o mai bună comunicare între politicienii de la guvernare și cetățeni.

    ANDREI_GEREA_LA_ALEGERILE_PNL_ARGES_2„Trebuie să le explicăm tuturor măsurile de dezvoltare. Oamenii trebuie să știe că nu este ușor să păstrezi cota unică de impozitare, să le redai banii luați de guvernarea anterioară și să repui pe linie o economie deraiată de alții”, a afirmat Andrei Gerea la Conferința de alegeri a PNL Argeș, desfășurată duminică la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești. Gerea s-a declarat optimist în ceea ce privește perspectivele economice pe termen scurt: „Indicatorii macroeconomici sunt pe drumul cel bun. Sper ca anul viitor să arate mai bine!”.

    Din punct de vedere politic, Andrei Gerea le-a cerut liberalilor argeșeni să strângă rândurile pentru alegerile europarlamentare și prezidențiale din 2014: „Avem nevoie acută de unitate! Europarlamentarele vor consfinți creșterea noastră ca organizație la peste 25%. Cât despre prezidențiale, vreau să spun că succesul lui Crin Antonescu va fi succesul românilor, al României!”, a declarat Andrei Gerea, liderul deputaților liberali și parlamentar al colegiului Pitești Nord.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90