EcoMoto 930×122

    ANDREI_GEREA_DEPUTAT_1

    Andrei Gerea insistă ca pădurea Trivale să devină arie naturală protejată

    Guvernul întârzie nepermis de mult declararea pădurii Trivale din Pitești drept arie naturală protejată.

    De-a lungul timpului, inclusiv în acest mandat, parlamentarul liberal de Argeș, al colegiului Pitești Nord, Andrei Gerea, lider al grupului PNL din Camera Deputaților, a insistat pe lângă guvernanți să grăbească procesul. La o întrebare referitoare la subiect pe care a adresat-o în vara acestui an, Andrei Gerea a primit de la ministrul Mediului, Rovana Plumb, un răspuns potrivit căruia Ministerul Justiției a avut câteva observații față de proiectul hotărârii de guvern care ar urma să transforme în arie naturală protejată pădurea Trivale. Andrei Gerea revine cu o nouă întrebare în scris pentru ministrul Mediului.

    „Rog a mi se comunica în scris, prompt și explicit, dacă observațiile Ministerului Justiției și-au găsit rezolvarea corespunzătoare și dacă procesul de avizare s-a încheiat, astfel încât actul normativ mult așteptat de locuitorii urbei argeșene să primească aprobarea definitivă și să-și producă efectele juridice cuvenite, spre conservarea și protejarea acestui vechi și iubit perimetru silvic din zonă”, scrie deputatul Andrei Gerea în cea mai recentă întrebare pe care i-a adresat-o ministrului Mediului pe această temă. Parlamentarul așteaptă acum răspunsul Rovanei Plumb.

    Demersurile autorităților argeșene pentru declararea pădurii Trivale drept arie naturală protejată datează din 2010! Ele au fost inițiate pentru a feri pădurea de defrișări, după ce au existat astfel de probleme.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90