New Profesional Consult 930 x 122

    boureanu-02-vt

    Antena3, amendata in urma scandalului Firea – Boureanu

    Scandalul de la postul de televiziune Antena3 dintre realizatoarea TV Gabriela Vranceanu Firea si deputatul de Arges al PDL Cristian Boureanu nu a ramas fara urmari. Postul de televiziune Antena3 a fost amendat de Consiliul National al Audiovizualului din cauza faptului ca moderatoarea si-ar fi iesit din fire si nu a mai putut controla emisiunea.

    Postul de televiziune Antena3 a primit o amenda de 18.000 de lei din partea Consiliului National al Audiovizualului in urma scandalului in care au fost implicati realizatoarea de emisiuni Gabriela Vranceanu Firea si deputatul de Arges Cristian Boureanu. In ciuda apararii pregatite de conducerea postului TV, CNA a tinut sa dea un exemplu in ceea ce priveste incalcarea normelor legate de moderarea unei emisiuni televizate si a mentinut decizia de a aplica amenda.

    In cadrul unei emisiuni televizate moderata de Gabriela Vranceanu Firea, aceasta a avut un schimb dur de replici cu deputatul argesean, cei doi acuzandu-se reciproc. Gabriela Vranceanu Firea a fost cea care a pornit disputa, in momentul in care nu l-a putut opri din vorbit pe deputatul argesean. Firea i s-a adresat acestuia cu apelativul „baiatul cu mucii in fasole”, dar si cu insinuari de genul „Ati mancat ceva stricat?”. Boureanu nu s-a putut abtine si a replicat.

    Printre altele, Boureanu a insinuat ca Firea ar avea amant. Consiliul a considerat insa ca moderatoarea „a pierdut controlul emisiunii”, motiv pentru care a si dispus aplicarea amenzii mentionate mai sus. Antena3 a anuntat ca il va da in judecata pe Cristian Boureanu si ca ii va cere acestuia daune morale.

    {loadposition inside}

     

     

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3