Donaris 930 x 122

alegeri

APROAPE 9.000 DE ARGEȘENI, CANDIDAȚI ÎN ALEGERILE DE DUMINICĂ!

Pe 27 septembrie, adică duminică, românii sunt chemați la urne pentru a-și alege președinții Consili Județene, primarii, consilierii județeni și consilierii locali.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Alegerile ar fi trebuit să se desfășoare încă din luna iunie a anului în curs, dar pandemia de coronavirus a dat totul peste cap și alegerile au fost amânate pentru luna septembrie.

Alegerile se vor desfășura după reguli speciale de protecție anti-Covid.

Citiți și: Motive de îngrijorare pentru salariați!

Conform centralizării Biroului Electoral Central, nu mai puțin de 8.578 de argeșeni candidează duminică pentru una dintre funcțiile eligibile pe plan local și județean. Câștig de cauză vor avea doar 102 primari, un președinte de CJ, 35 de consilieri judeţeni și aproximativ 1.300 de aleși locali.

În Argeș au fost organizate 522 de secții de votare, cu doar două mai multe față de alegerile europarlamentare și prezidențiale de anul trecut. În listele electorale permanente sunt înscriși circa 550.000 de argeșeni cu drept de vot.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3