Donaris 930 x 122

    dosareARD

    ARD a depus dosarele. Parasutatul Mircea Andrei se da argesean

    La ora 12, candidatii ARD au venit in-corpore la sediu BEC Arges pentru depunerea candidaturilor. Si ei au avut un absent, in persoana lui Gheorghe Davidescu, fostul prefect candidat la deputati la Campulung.

    Gabriel Bratu a fost singurul care a spus ca spera ca va inchide colegiul si a completat: „Intru în campanie cu gînduri paşnice. Va fi o campanie civilizată în care voi prezenta un set de 5 măsuri: de a reda zona de sud Argeşului, proiecte pe sănătate, educaţie.”
    Mircea Andrei a recunoscut ca nu isi cunoaste contracandidatul, pe Ionut Elie Zisu, si ca ar fi preferat sa se confrunte cu Ion Popa pentru ca astfel campania ar fi avut „miez”. Andrei a estimat ca ARD ar putea atinge 30% la alegerile din decembrie: „Intru în campanie liniştit, cu gîndul de a continua să facem pentru judeţul Argeş cît mai multe lucruri bune. Vreau ca judeţul nostru să revină printre primele 5 judeţe ale ţării. Avem o echipă completă, de 13 oameni, dintre care 12 nu au fost niciodată parlamentari. (…) Este un lucru foarte bun şi un alt lucru de care sunt foarte mulţumit este că nu avem niciun candidat din afara judeţului, ci doar oameni din Argeş, care vor putea să-şi reprezinte electoratul.Mă gîndesc la dezvoltarea locurilor de muncă, realizarea zonei metropolitene, cu 200 de mii de locuitori. În acest fel, autoritatea locală, primăria Piteşti va putea atrage fonduri europene şi să scăpăm de birocraţia actuală, avînd o relaţie directă cu Bruxellul. Vreau să construim un parc industrial.”

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90