New Profesional Consult 930 x 122

alegeri

ÎN ARGEȘ, EUROPARLAMENTARELE AU BĂTUT ALEGERILE JUDEȚENE

În Argeș prezența la urne a fost mai ridicată la alegerile europarlamentare decât la alegerile parțiale pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Astfel, în alegerile pentru Parlamentul European în Argeș au votat 173.136 de persoane, adică un procent de 32, 07%. În schimb, în alegerile pentru președinția Consiliului Județean, prezumtiv a fi mai interesante pentru argeșeni, au votat 159.457 de persoane, respectiv un procent de 29, 12%. O explicație este și faptul că, spre deosebire de scrutinul de la Consiliul Județean, în alegerile europarlamentare în Argeș au putut vota pe liste suplimentare și cetățeni din alte județe.

Mai precizăm că prezența de 32, 07% a plasat Argeșul pe locul nouă pe țară din punct de vedere al procentului de participare la urne la alegerile pentru Parlamentul European.

Citiți și: Oficial. Gentea a făcut anunțul și începe „lupta”!

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90