930×122 CAPRA 5

Prefectura.conferinta1

Argesul are un nou subprefect

Judetul Arges are un nou subprefect. Pentru prima oara in istoria judetului, una din cele doua functii de subprefect este ocupata de un cetatean roman de etnie maghiara, membru al UDMR. Nici macar conducerea Prefecturii nu stie prea multe despre acesta.

 

Adrian Lazar, subprefect al judetului Arges, a fost eliberat din functie prin hotarare de Guvern inca de miercuri, 28 aprilie. In locul sau a fost numit, in aceeasi zi, un anume Zoltan Kalman.

Tot ce se stie despre acesta in momentul de fata este ca ar fi nascut in anul 1964 si a absolvit Facultatea de Mecanica din Brasov.

Schimbarea s-a produs in mare secret, desi prin hotarari de Guvern. Prefectul Gheorghe Davidescu a aflat despre mutare abia vineri, 30 aprilie! Zoltan Kalman nu a trecut inca pe la noul sau loc de munca, asteptand probabil instalarea oficiala in functie.

„Nu cunosc prea multe elemente despre domnul respectiv. Stiu doar ca e un cetatean de etnie maghiara care ar fi casatorit cu o olteanca, probabil acesta a fost un criteriu pentru care a fost trimis in Arges. Mai stiu ca nici nu este din judetul Arges. Festivitatea de schimbare din functie a domnului Lazar se va produce efectiv insa saptamana viitoare, atunci cand domnul Kalman va fi instalat”, ne-a declarat Gheorghe Davidescu.

Inca de anul trecut s-a vorbit despre numirea unui subprefect din partea UDMR in judetul Arges, insa de abia in urma cu putin timp PDL Arges a anuntat ca acest lucru este „aproape sigur”. Numirea a fost facuta in cadrul unei intelegeri intre PDL si UDMR, partide care guverneaza in prezent impreuna Romania, Argesul fiind cedat de PDL si ca urmare a rezultatelor slabe obtinute de PDL in acest judet in raport cu asteptarile conducerii centrale a partidului.

{loadposition inside}

 

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90