EcoMoto 930×122

bucura oprescu

ARGUMENTELE UNUI DEPUTAT DE ARGEȘ PENTRU ALEGEREA LUI VICTOR PONTA

Deputatul PSD de Argeș Simona Bucura Oprescu, președinte al femeilor social-democrate din județ, îi îndeamnă pe români ca la alegerile prezidențiale să îl voteze pe Victor Ponta. Simona Bucura Oprescu își prezintă argumentele.

Citiți și: Ce se întâmplă cu dreptul la vot

„Cetăţenii au de ales între trecut şi viitor. Victor Ponta reprezintă speranţa. Speranţa pentru construcţie, unitate, grijă pentru naţiune, speranţa de a fi reprezentaţi în lume cu mândrie şi onoare, mândria de a promova produse 100% româneşti. Guvernul condus de Victor Ponta, o echipă de oameni tineri şi ambiţioşi, bine calificaţi, a reuşit să reîntregească salariile, să majoreze pensiile şi alocaţiile, să ofere stabilitate economică şi socială, să scadă TVA la pâine şi cota CAS care le revine angajatorilor – lucruri pe care niciun alt Guvern nu a vrut să le facă.

Victor Ponta a dovedit că este credibil pe plan extern şi că modul său de a face politică diferă fundamental de cel al lui Traian Băsescu şi al acoliţilor săi. Victor Ponta a spus nu compromisurilor de tot felul, a spus nu scandalurilor, le-a redat oamenilor încrederea într-un viitor mai bun al ţării, a condus un Guvern care a generat creştere economică şi a sporit gradul de predictibilitate, ceea ce este foarte important pentru investitori. În acelaşi timp, s-a aplecat asupra problemelor celor mulţi, a arătat că îi pasă de aceştia şi că ştie să le fie aproape prin măsurile cu impact social pe care le-a promovat.

Citiți și: Vot pentru rechinii imobiliari

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care trebuie să îl votăm pe Victor Ponta. Votul nu trebuie risipit pe candidaţi cu care România va experimenta, ci trebuie acordat celui care a dovedit că poate duce ţara în direcţia cea bună. Iar acest candidat este unul singur: Victor Ponta!”, spune Simona Bucura Oprescu.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3