EcoMoto 930×122

fratoaica

Arhiva de la Judetean a fost sigilata pentru verificari

Razboiul politic dintre prefectul Gheorghe Davidescu si fostul director al Spitalului Judetean, Gheorghe Fratoiaca, se duce pe toate fronturile. Se zvoneste chiar ca Fratoaica va fi dat afara din partid ca urmare a scandalului.

Altfel, prefectul a detonat o noua bomba, anuntand ca arhiva Spitalului Judetean a fost sigilata, urmand sa se verifice modul in care au fost cheltuite fondurile in ultimii ani.”Arhiva Spitalului Judetean a fost sigilata pentru verificari, s-a anuntat in urma ultimei videoconferinte cu Raed Arafat. Controlul, care va fi realizat de inspectori ai Ministerului si ai DSP, va viza modul in care au fost cheltuite fondurile in ultimii trei ani. Nu mi se pare normal sa fie cheltuieli de trei miliarde pentru medicamente si 32 de miliarde pentru reparaţii curente, fara avize din nicio parte. Cat a fost director la Judetean, Gheorghe Fratoaica a fost inexistent pentru mine. A cheltuit banul public cum l-a dus capul. Am semnalat la DSP acest fapt. De la a cheltui bani anapoda şi pana a acuza de santaj politic, este o cale destul de lunga si trebuie sa dea explicatii. Nu stiu daca va fi dat afara din partid”, a precizat prefectul.
{loadposition inside}

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3