930X122 MAIA

forum

ARTIZANUL NEW LABOUR, INVITAT ÎN ROMÂNIA

Deputatul de Argeș Mircea Drăghici a participat astăzi la dezbaterea „Progressive agenda for the future”, desfăşurată cu ocazia lansării Forumului Progresist Social-Democrat.

Citiți și: Simona Bucura-Oprescu, la Forumul Parlamentar de Securitate

Evenimentul a fost organizat în București de preşedintele acestui forum, deputatul Ana Birchall, şi i-a avut ca invitaţi speciali pe lordul Peter Mandelson, artizanul mişcării politice New Labour din Marea Britanie, fost vicepremier al Regatului Unit al Marii Britanii, şi pe premierul Victor Ponta.

“Forumul Progresist Social-Democrat reprezintă o platformă foarte utilă pentru viaţa politică din România. Scopul este de a deschide un canal de comunicare cu social-democraţii europeni şi cu cei din Statele Unite ale Americii. Sunt convins că această structură va revoluţiona actuala gândire social-democrată şi va deveni un izvor de politici prin intermediul cărora se vor combate inegalităţile sociale şi se va stimula creşterea economică pentru noi locuri de muncă. Afirmaţiile lordului Peter Mandelson referitoare la eforturile susţinute pe care Guvernul Ponta le-a avut pentru a genera dezvoltare şi progres economic stau încă o dată mărturie că dispunem de un potenţial deosebit, pe care vom continua să-l exploatăm la maximum.”, declară Mircea Drăghici, chestor al Camerei Deputaţilor.

 

Eurial 555 x222
570 X 90 POSADA 3