NOR CURIER 930X122

afise

AȘA SE RĂZBUNĂ PITEȘTENII PE POLITICIENI!

Disprețul pe care cetățeanul de rând îl are față de clasa politică se manifestă și în acest fel: afișele electorale de pe panourile stradale special amplasate de Primărie au fost rupte.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Fotografiile, făcute ieri în cartierul Trivale, pot demonstra și ele că nemulțumirea oamenilor la adresa politicienilor este atât de mare încât riscul de a fi prinși și amendați nu-i sperie deloc. Chiar dacă deteriorarea afișelor electorale este legal pedepsită cu amendă, până la această oră Poliția Locală Pitești nu a anunțat că ar fi sancționat pe cineva. Afișele rupte sunt pentru alegerile europarlamentare.

În schimb, afișele de pe panoul alăturat, destinat campaniei pentru alegerea viitorului președinte al Consiliului Județean Argeș, erau aproape intacte. Am remarcat, însă, că deși există șapte candidați pe panou aveau afișe doar doi dintre ei. Poate fi și asta o dovadă a resemnării, în condițiile în care rezultatul este previzibil.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3