930×122 CAPRA 5

alegeri

ASTĂZI, ULTIMA ZI PENTRU DEPUNEREA CANDIDATURILOR

Astăzi este ultima zi pentru depunerea și înregistrarea la Biroul Electoral Județean a candidaturilor pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș.

Citiți și: ,,Nu am emoții! Mă oprește lumea pe holuri, pe scări!”

Campania electorală va începe pe 10 mai și se va încheia pe 24 mai, la ora 7. Pe 11 mai va fi trasă la sorți ordinea candidaților pe buletinele de vot, buletine care vor fi tipărite până cel mai târziu pe 20 mai. Alegerile vor avea loc pe 25 mai, în aceeași zi cu europarlamentarele, secțiile de vot urmând să fie deschise între orele 7 și 21. Rezultatele vor fi comunicate oficial pe 27 mai. Dacă va fi cazul, al doilea tur de scrutin ar urma să se desfășoare pe 8 iunie.

Constantin Nicolescu (PSD) a fost nevoit să renunţe la mandatul de preşedinte al Consiliului Județean Argeș ca urmare a unei hotărâri, definitive, a Înaltei Curți de Casație și Justiție, instanță care a dat dreptate Agenţiei Naţionale de Integritate în dosarul în care acesta a fost acuzat de conflict de interese. Până la alegerile parțiale de pe 25 mai instituția este condusă interimar de Florin Tecău (PSD).

Citiți și: Vicele CJ Argeș urmărit penal de DNA! Prejudiciu enorm!

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90