930×122 CAPRA 5

pdl

Atac portocaliu la PSD Arges

Pe fondul disputelor privind alegerea noului viceprimar de la Maracineni (in conditiile in care prefectul a contestat de doua ori alegerea unui membru al PSD in aceasta functie), PDL Arges ataca dur principalul partid din Arges, PSD. Pedelistii ii acuza pe mai-marii PSD Arges ca dau dovada de „lipsa de jena” si ca ar varsa „lacrimi politicianiste”  cu privire la soarta locuitorilor din comuna, afirmand chiar ca parelamentarii si primarii PSD ar fi „de paie”.

„Prefectul blocheaza activitatea unei comunitati, fiind suspectat de implicare in jocuri politice. Citam, „PDL vrea sa ia Maracineniul cu japca”. Legat de prima afirmatie a PSD, consideram ca prefectul are ca o atributie extrem de importanta respectarea legalitatii actelor administrative dintr-un judet.

Daca acesta a considerat ca nu au fost respectate legile Romaniei in cazul de la Maracineni, era obligatia lui sa intervina, urmand ca instantele de judecata sa se pronunte in privinta demersului sau. Obiceiul PSD de a se transforma si in instanta de judecata si a decide in privinta legalitatii unor acte administrative a apus de mult, doar ca se pare ca nu au fost anuntati la timp.

Cea de a doua afirmatie, insotita de lacrimile de crocodil de culoare rosie, este mai uimitoare. In conditiile in care un primar ales sa reprezinte PSD intr-o comunitate este arestat si mentinut de instantele de judecata in stare de arest, ceea ce ne face sa credem ca exista probe solide in acuzarea lui de furt din bani publici, asa-zisele demersuri in interesul cetatenilor din Maracineni sunt uimitoare.

Constatam cu amaraciune ca Argesul anului 2010 pe care si-l imagineaza PSD este un judet unde legile se aplica doar atunci cand considera conducerea acestui partid. Anchilozat in dominatia absoluta pe care a avut-o 20 de ani in Arges, PSD-ul nu reuseste sa inteleaga ca acum legile sunt pentru toti cetatenii, inclusiv membrii PSD.

Speram totusi ca PSD Arges sa priceapa ca PDL o sa sustina permanent respectarea legilor si o sa-i invete si pe liderii PSD acest obicei, daca este cazul, si pe parlamentarii si primarii de paie din Arges, numiti si sustinuti de acest partid”, se arata intr-un comunicat al PDL Arges.

{loadposition inside}

 

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90