EcoMoto 930×122

acoperire

ATENŢIE! INVESTIGATORI SUB ACOPERIRE VOR DA TÂRCOALE ÎN ZIUA VOTULUI!

Peste 2.400 de angajaţi ai Poliţiei Naționale, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Jandarmeriei, Poliţiei Locale şi ai Poliţiei pentru Transporturi vor asigura buna desfăşurare a alegerilor europarlamentare şi pentru Consiliul Judeţean de pe 25 mai, a anunţat astăzi prefectul Mihai Oprescu.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

La rândul său, comisarul şef al Poliției Argeș, Ionel Ispir, prezent la conferinţa de presă a Prefecturii, a anunţat că în noaptea de dinainte de alegeri, dar şi în ziua votului pe trasee prestabilite vor fi echipe mixte de investigatori, care vor sesiza autorităţile în legătură cu orice tentativă de fraudare sau „atentat” la buletinele de vot. Ispir a spus că 1.036 de persoane vor asigura paza secţiilor de votare, iar alte 400 vor fi angrenate în acţiuni de asigurare a liniştii şi ordinii publice. Vor fi şi 51 de echipe operative în teren, gata să intervină (inclusiv „mascaţi”) dacă vor exista incidente. Potrivit lui Ionel Ispir, de la începutul campaniei electorale şi până acum în Argeș au existat doar cinci incidente, legate de afişaj electoral în locuri nepermise. Poliţiştii au aplicat numai nouă amenzi, în valoare de 1.000 de lei fiecare.

Prefectul Mihai Oprescu a prezentat şi un afiş ce va fi lipit în toate secţiile de votare prin care cetăţenilor li se va atrage atenția cu privire la necesitatea respectării legii. Amintim că legea electorală prevede inclusiv pedepse cu închisoarea pentru votul ilegal sau alte fapte.

Citiți și: Tribunalul Argeș pregătește alegerile din iunie

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3