NOR CURIER 930X122

balan_bogdan

Au inceput demiterile in Arges. Cine vor fi sefii PDL

Pitesti. 7 octombrie 2009.
Au inceput demiterile. Printre primii care au primit deciziile in Arges sunt sefii de la o institutie insa mai putin importanta din punct de vedere al…ciolanului: directorul Bogdan Balan si adjunctul Daniel Ionescu de la Casa de Cultura a Studentilor Pitesti. Decizia intra in vigoare de la data de 21 octombrie. Nu au fost stabiliti deocamdata inlocuitorii. Ca PDL a luat aceasta decizie pe criterii pur politice, sta dovada faptul ca posturile de directori adjuncti de la Casele de Cultura ale Stundetilor au fost desfiintate in toata tara, insa numai acolo unde scaunele erau ocupate de oamenii PSD. Unde sunt pedelisti, posturile nu au fost desfiintate. Iata si lista ceea mai probabila a oamenilor de la PDL care vor fi unsi ca sefi la deconcentrate. Ea nu este inca completa, deoarece nu au fost stabilite toate numele.Facem mentiunea ca numele au fost publicate in saptamanalul „Jurnalul de Arges”. Noi facem publice numai numele pentru care am primit si confirmari
Autoritatea pentru Sanatate Publica- Anca Alexandrescu, medic la Urgente, la Spitalul Judetean- director general consilierul local Gh. Fratoaica, medic la Urgente, iar adjunct fostul senator Gabriel Popa. La Cadastru si Publictitate Imobiliara- consilierul local Radu Nistor, la Directia Apelor- omul de afaceri Adrian Moisescu, la Directia Agricola- fostul director intre 1996-2009 Constantin Ceausu, la Comisariatul Regional Mediu- revine fosta sefa, acum pensionara, Emilia Dumitrescu. Si la AJOFM revine fosta directoare, Elena Mateescu, la Pensii- Liliana Pandele, la Garda Financiara, acutalul interimar Valeriu Minca, la Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorilor, Gabriel Vasilescu, fost membru P.C., transferat la PDL.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90