930×122 CAPRA 5

    simona_bcucura

    Au schimbat hotii cu prostii

    Vicepreşedinte PSD Argeş, Simona Bucura Oprescu, crede că adevărata remaniere a guvernului Boc, care după ordinal lui Traian Băsescu se pregăteşte să ne împrumute din nou la FMI, nu se poate face decât printr-o moţiune de cenzură, din moment ce schimbarea de cadre făcute recent nu a adus nicio schimbare în politica guvernamentală. „Aşa cum se preconiza, remanierea a fost de faţadă, după principiul conform căruia publicul vrea <>, să le oferim, aşadar, pe tavă. Remanierea nu ajută însă la nimic. Aşa cum spunea preşedintele PSD, Victor Ponta, referindu-se la semnificaţia remanierii, <>. Lipsa de cadre a PDL devine, astfel, evidentă. Culmea, un partid care se află la putere şi care se foloseşte de toate mijloacele posibile pentru a rămâne agăţat de putere, dar şi pentru a-şi spori rândurile, nu reuşete să atragă specialişti.

    Tocmai din acest vid de profesionişti şi de personalităţi credibile şi bine ancorate în realitate pleacă şi cele mai multe dintre problemele ţării.
    Nu Radu Berceanu, Sebastian Vlădescu sau Mihail Dumitru – ca să dăm doar câteva exemple de miniştri remaniaţi – sunt singurii vinovaţi ai dezastrului în care se află ţara. Întregul Guvern, întreaga orânduire portocalie sunt de vină. În frunte cu <> haosului şi al urii ce domnesc acum în ţară, respectiv preşedintele Traian Băsescu. Toţi ar fi trebuit să plece. În loc să fie demn şi să îşi dea el însuşi demisia pentru prăpastia în care a aruncat ţara alături de incompetenţii împreună cu care formează Guvernul, Emil Boc se lasă în continuare călcat în picioare de Traian Băsescu, cel care îl teleghidează pe premier după pofta inimii sale reci şi fără regrete pentru răul pe care-l face poporului ce l-a ales. În acest context, devine din ce în ce mai limpede faptul că se impune o…remaniere forţată, provocată de Opoziţie prin demiterea Guvernului şi prin forţarea preşedintelui să recunoască o nouă majoritate parlamentară, a afirmat Simona Bucura Oprescu.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90