NOR CURIER 930X122

alegeri

AU VOTAT ŞI S-AU ALES CU DOSARE PENALE!

Conform unui raport al Prefecturii, în perioada 24 aprilie-25 mai (adică în campania electorală şi în ziua alegerilor) în Argeș au fost date 14 amenzi, fie pentru afişaj electoral în locuri nepermise, fie pentru distrugerea unor afişe electorale.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

În ziua alegerilor au fost înregistrate opt incidente, fiind întocmite şi 17 dosare penale pentru tot atâtea persoane care au votat pe liste suplimentare în Piteşti, Mihăeşti şi Bârla (liste suplimentare pentru alegerea președintelui Consiliului Judeţean nu au fost permise).

„M-am aflat permanent pe teren şi, pentru prima dată, au fost făcute verificări la secţii în preziua votului, cu echipe mixte. Vreau să le mulţumesc primarilor, membrilor birourilor secţiilor de votare, jandarmilor, poliţiştilor şi celor de la ISU pentru cum s-au desfăşurat aceste alegeri. A fost fără precedent să fie amenajate 1.036 de secţii de votare, dar mă bucur că nu au existat incidente majore.”, a spus astăzi prefectul Mihai Oprescu (foto) în prima lui conferinţă de presă de după alegeri. Pe de altă parte, prefectul l-a felicitat pe Florin Tecău pentru alegerea sa în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeș şi i-a urat succes în activitate.

Citiți și: Tribunalul Argeș pregătește alegerile din iunie

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3