930×122 CAPRA 5

    polexe

    Avem vice nou la CJ: Polexe

    Astazi, Denisa Zevedei a depus jurământul, înlocuindu-l pe proaspătul senator Ion Popa în calitate de consilier judeţean. Constantin Şerban a depus şi el jurământul de consilierjudeţean, în locul vacantat de proaspătul deputat Simona Bucura Oprescu.

    Noua formulă fiind statuată, s-a validat, prin vot, şi numirea noului vicepreşedinte al CJ Argeş: Constantin Polexe. Unic nominalizat, Polexe a fost votat cu 27 de voturi pentru, 5 împotrivă din cele 32 de voturi valabil exprimate.

    Denisa Zevedei este secretarul general al Cluburilor Studenţeşti liberale la nivel naţional. Originară din Curtea de Argeş, este fost fotomodel şi a devenit cel mai tânăr consilier judeţean.
     
    Proaspătul consilier judeţean Constantin Şerban este de profesie economist. Este fost poliţist, în prezent decan al Facultăţii de Ştiinţe Economice, secţie la care mai multe personalităţi judeţene au master: primarul de la Bascov, Gheorghe Stancu, Simona Bucura Oprescu, fostul primar liberal de la Costeşti, Dan Vasile, dar şi mai mulţi şefi din poliţia locală şi cea naţională din Piteşti.

     

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90