Donaris 930 x 122

bogdanivan

Averi de consilieri judeteni

Consilierii judeteni au inceput sa isi scoata la iveala noile declaratii de avere. Primii care au procedat astfel sunt consilierii PDL Mariusan Molfea si Bogdan Ivan.

Bogdan Ivan, consilier judetean al PDL si director in cadrul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale, si-a actualizat declaratia de avere in concordanta cu noile cerinte ale Agentiei Nationale de Integritate. Paradoxal este faptul ca desi este director la Ministerul Transporturilor, Bogdan Ivan nu a declarat ca ar detine vreo masina in proprietate personala.

Bogdan Ivan poate fi insa deseori vazut la volanul unei masini de culoare inchisa pe care o conduce cu destula indemanare. Bogdan Ivan are o casa si un teren in Pitesti, nu are depozite bancare, dar are datorii la banci (trebuie sa returneze unei banci suma de 107.000 franci elvetieni pana in anul 2024).

Veniturile totale ale lui Ivan s-au cifrat anul trecut la peste 60.000 de lei, dintre care aproape 40.000 de lei din functia de director la CNADR. Sotia sa a castigat anul trecut 17.947 de lei din calitatea de asistent universitar la Universitatea din Pitesti.

Mariusan Molfea, consilierul judetean al PDL care si-a pierdut sprijinul politic pentru ca ar fi participat la un puci impotriva actualei conduceri a filialei argesene, detine o barca. Este vorba de o barca din fibra de sticla pe care Molfea a achizitionat-o in urma unei licitatii.

Alesul judetean nu se multumeste insa doar cu plimbarile pe lac, ci detine si doua masini impresionante, un Nissan Xtrail si un BMW 735i.

Cu doua terenuri la Calarasi si in Arges, cu apartament la Pitesti, cu un cont de 13.000 de lei deschis chiar anul trecut si cu venituri anuale de peste 30.000 de lei, dar si cu afaceri in comert, familia Molfea se poate considera, cel putin pentru moment, realizata, conform ultimei declaratii de avere completata si depusa la Consiliul Judetean de catre Mariusan Molfea.

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3