SMART KIDS 930X122

base_avion

Avionul prezidential a fost caraus de oi!

Fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, a dezvaluit ca avionul prezidential cu care a circulat Ion Iliescu si pe care il foloseste acum Traian Basescu, a fost folosit, initial, la transportul de oi in Orientul Mijlociu.
Emil Constantinescu a reconditionat aeronava prezidentiala, dorind ca administratia prezidentiala sa aiba un avion care sa aiba tiparit pe fuselaj numele tarii, la fel ca toate avioanele prezidentiale din restul lumii.
„Transporta miei dintr-o parte in alta, deci se transformase intr-un avion care facea contracte comerciale”, a spus Constantinescu. Este vorba despre aeronava cu care au circulat presedintele Ion Iliescu in al doilea mandat, dar si actualul presedinte, Traian Basescu. {loadposition inside}

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3