AZI, ÎN PITEȘTI: DANIEL CONSTANTIN ÎI CERE LUI CIOLOȘ SĂ INTERVINĂ | ePitesti
Donaris 930 x 122

alde

AZI, ÎN PITEȘTI: DANIEL CONSTANTIN ÎI CERE LUI CIOLOȘ SĂ INTERVINĂ

Cei doi copreședinți ALDE, deputatul de Pitești Daniel Constantin și șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, au fost astăzi în Argeş.

Citiți și: PITEŞTIUL, SCHIMB DE TERENURI CU ALBOTA

Cei doi au susţinut şi o conferinţă de presă în sala mare a Consiliului Judeţean, în Pitești. Cu această ocazie, Daniel Constantin i-a cerut premierului Dacian Cioloş să intervină pentru a lămuri problema comunicatelor emise de Ministerul Sănătăţii cu privire la criza bebeluşilor din Argeş diagnosticați cu sindrom hemolitic uremic.

„S-au petrecut în Argeş evenimente peste care nu putem trece! S-a emis mai întâi un raport al Corpului de Control al prim-ministrului în care se arăta că o posibilă cauză a îmbolnăvirilor ar fi fost vaccinurile, după care comunicatul a fost retras. Ulterior s-a venit cu un comunicat în care era din nou atacată industria laptelui! Îi cer premierului să intervină, deoarece nicio instituţie a statului nu a confirmat că industria laptelui este responsabilă de îmbolnăvirea bebeluşilor! Nu trebuie aruncată nicio umbră asupra industriei de profil!”, a declarat Daniel Constantin.

Citiți și: PRUNDU: VESTE PROASTĂ!

Posada 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066