930 x122 grota rece

studenti

Bani pentru olimpicii internationali

Comisia de Buget-Finanţe a dat ieri aviz favorabil pentru un proiect de lege care prevede recompensarea olimpicilor internaţionali. Deputatul Colegiului Curtea de Argeş, Mircea Drăghici, membru al acestei Comisii a precizat că elevii care se situează pe unul din primele trei locuri la olimpiadele şcolare internaţionale, indiferent de disciplină vor primi recompense financiare.

Banii vor fi acordaţi timp de un an şi reprezintă echivalentul salariului minim pe economie. Sumele vor fi prevăzute de la bugetul de stat, prin intermediul Ministerului Educaţiei.
Mircea Drăghici a precizat că investiţia în tineri reprezintă o garanţie pentru viitor: ,,Sunt mulţi elevi care reuşesc performanţe şcolare extraordinare şi pe care trebuie să-i încurajăm. Ştiu că în judeţul Argeş este o adevărată tradiţie în ceea ce priveşte laurii obţinuţi la competiţiile şcolare internaţionale şi de aceea, un proiect de lege care să răsplătească financiar meritele acestor copii este binevenit!”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90