EcoMoto 930×122

base_logan

Basescu a vizitat Uzinele Dacia-Renault

Mioveni. 5 noiembrie 2009. PDL.
Presedintele Traian Basescu a vizitat miercuri, chiar de ziua de nastere a domniei sale, uzina Dacia de la Mioveni fiind intampinat de reprezentanti ai conducerii societatii, vicepresedintele Automobile Dacia S.A., Constantin Stroe si directorul de uzine de vehicule Dacia, Charles Morillo, dar si de deputatul Cristian Boureanu, presedinte al PD-L Arges, si de prefectul Gheorghe Davidescu.
Presedintele a participat la inceputul vizitei la o intalnire cu reprezentanti Dacia din anumite sectii. In cea de-a doua parte a vizitei, a mers la departamentul de motoare si la cel de montaje, a dat mana si a vorbit cu cativa dintre angajatii uzinei din ambele departamente. Insotit de reprezentantii uzinei si de angajati, presedintele a vazut cum sunt produse motoarele si piesele auto si cum sunt asamblate masinile.
Traian Basescu a afirmata ca a primit „o lista de solicitari de la conducerea Dacia, este vorba de „Programul Rabla”, care o sa fie imbunatatit, exista resurse pentru acesta si pentru anul 2010. Guvernul Romaniei nu se va retrage din programele de sustinere, cu atat mai mult cu cat avem acordul cu FMI si cu Banca Mondiala, ca program de criza, inclusiv pentru 2010”.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3