EcoMoto 930×122

Pandele_Sorin

Basescu ii antreneaza pe parlamentarii argeseni

Parlamentarii de Arges ai Partidului Democrat Liberal (PDL) isi fac curaj sa dea ochii cu electoratul dupa masurile de austeritate anuntate de seful statului, Traian Basescu. Tot presedintele tarii a fost si cel care a facut un adevarat „training” de ridicare a moralului alesilor PDL.

Deputatii de Arges ai PDL Cristian Boureanu, Sorin Pandele si Sorin Buta si senatorul de Arges Mircea Cinteza s-au intalnit luni, 10 mai, cu presedintele Romaniei, Traian Basescu. La intalnire au fost convocati toti parlamentarii puterii cu care seful statului a dorit sa stea de vorba pentru a-i incuraja in demersul de sustinere a deciziilor Guvernului intr-o perioada dificila pentru tara.

Intalnirea s-a transformat insa in scurt timp intr-o sesiune de indoctrinare, mesajele incurajatoare emise de presedinte avand darul de a-i mobiliza pe deputatii si senatorii PDL. O dovada in acest sens este reprezentata si de accesul de optimism al deputatului Sorin Pandele.

Deputatul de Costesti al PDL Arges Sorin Pandele ne-a declarat ca in cadrul acestei intalniri au fost prezentate cifre concrete si analize care arata ca este posibil ca de anul lucrurile sa stea mai bine in tara.

„Am primit o serie de explicatii cu privire la masurile luate de reducere a salariilor, a pensiilor si altor ajutoare. Am ajuns la concluzia ca este mult mai bine ca s-au luat aceste masuri decat sa se fi marit TVA-ul sau cota unica de impozitare. Pe de alta parte, am primit informatia ca daca pana la sfarsitul anului masurile luate vor produce efecte, atunci este posibil ca la anul sa se revina la salariile normale ale bugetarilor si sa nu mai fie nevoie de concedieri in acest sistem bugetar”, ne-a declarat Pandele.

Pe de alta parte, Traian Basescu a cerut conducerii PDL sa reevalueze decizia conducerii partidului ca membrii acestei formatiuni politice sa nu mai participe la emisiunile TV de la trei posturi centrale.

{loadposition inside}

 

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90