pizzeria sapori  930 122

traian_base

Basescu, nominalizat la titlul de „Cel mai urat om din lume”

Intenţia Guvernului român de a impozita vrăjitoarele stârneşte zâmbete dincolo de Ocean. Televiziunea americană MSNBC l-a nominalizat pe Băsescu la categoria „cel mai rău om” al zilei. Americanii îl ironizează pe Băsescu şi pentru episodul cu „flacăra violet”.

Preşedintele Traian Băsescu ar putea fi cel mai rău om din lume, cred, în glumă, jurnaliştii de la MSNBC. Aceştia ironizează intenţia autorităţilor de la Bucureşti de a impozita vrăjitoarele. „Preşedintele României are un plan de reducere a deficitului: să taxeze vrăjitoarele”, spune televiziunea americană.

 

Un sobor de vrăjitoare a plecat spre Bucureşti să blesteme la faţa locului Guvernul pentru că a îndrăznit să le pună taxă pe profituri, informa în urmă cu câteva zile euronews.net.

Valeţi, astrologi, prezicători, manechine şi vrăjitoare, cu toţii sunt, de la începutul anului, recunoscuţi oficial în România. Guvernul a hotărât includerea noilor categorii profesionale în nomenclatorul de meserii. Pasul următor: veniturile lor vor fi impozitate.

Sursa: realitatea.net

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
New Profesional Consult 570×90