EcoMoto 930×122

    ponta_base_rs

    Basescu: opozitia e comunista. Ponta: Basescu e un dictator in delir

    Traian Băsescu a declarat, marţi, la Cotroceni, că mesajele lansate în prezent de opozitie sunt similare cu cele lansate de fostul preşedinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin. Ponta a reactionat: Băsescu este un dictator in delir.

    „Ştiţi ce mă şochează cel mai tare? Că mesajul lui Ion Iliescu, al lui Victor Ponta, al lui Crin Antonescu, al aşa-numitului lider al societăţii civile, fostul colonel Dogaru sunt similare cu ale fostului preşedinte al Republicii Moldova, actualul şef al fracţiunii Partidului Comunist din republica Moldova, Vladimir Voronin”, a afirmat şeful statului.

    Liderul PSD Victor Ponta a reactionat vehement la atacul lui Băsescu, care a mai anunţat o „interventie cu poporul” miercuri.

    Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, că acuzaţiile aduse de Traian Băsescu la adresa opoziţiei ar arăta că şeful statului este „un dictator în delir, paralizat de frică” şi că este rupt de România.

    „Faptul că nu îndrăzneşte să iasă în stradă, în timp ce noi, liderii opoziţiei, am fost înconjuraţi de oameni, l-a adus în situaţia ca în seara aceasta să exprime un discurs de dictator în delir. Este clar că Băsescu este rupt total de România şi mi-e teamă că va pleca de la putere doar forţat, aşa cum au fost Ceauşescu şi Mubarak”, a declarat şeful PSD, Victor Ponta, potrivit Mediafax.

    Preşedintele social-democraţilor l-a acuzat pe Băsescu că a recurs la atacuri la adresa opozanţilor politici exact când „comitea o nouă încălcare a Constituţiei”, numindu-l pe Cristian Diaconescu ministru de Externe fără votul Parlamentului.

    „Un preşedinte care nu are curaj să iasă în stradă şi vorbeşte doar la televiziunea publică sau din palatul lui păzit de SPP este un preşedinte toral rupt de români, aşa că intervenţia de care vorbea nu înseamnă nimic”, a mai spus Ponta.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3