Donaris 930 x 122

    base_logan

    Basescu si Boc nu mai vor protectia Politiei si Jandarmeriei

    După mitingul de la sfârşitul săptămânii trecute, în care poliştii şi-au strigat nemulţumirile generate de lipsurile financiare, România a intrat în zona non-euro definitiv. Enervat şi considerând demonstraţia ca fiind ilegală, preşedintele Traian Băsescu, urmat apoi, sâmbătă, de premierul Emil Boc, au anunţat că refuză serviciile de protecţie asigurate de Poliţia Română şi Jandarmerie, stârnind, practic, un conflict fără precedent în România modernă şi în istoria Uniunii Europene între instituţiile statului.

    Mai mult decât atât, Opoziţia şi fostul preşedinte Emil Constantinescu, i-a acuzat pe cei doi că încalcă legea refuzând serviciile ministerului de Interne. Fostul şef al statului, Emil Constantinescu, a afirmat că un preşedinte trebuie să respecte anumite rigori, chiar şi în timpul liber. Gestul este catalogat drept o decizie de vodă, întrucât legislaţia privind protecţia insituţiei prezidenţiale este cât se poate de riguroasă, mai mulţi vectori de opinie considerând că instituţia prezidenţială ar trebui să fie trecută la capitolul pericol pentru siguranţa publică, mai ales în condiţiile în care SPP a anunţat că nu va prelua şi atribuţiunile Poliţiei şi Jandarmeriei. Abia aşteptăm, cu ocazia aceasta, ca poliţiştii să aplice legea şi cu preşedintele care se urcă la volan matrafoxat…

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3