930×122 CAPRA 5

iani_popa

Basescu va promulga legea doar daca el va da bine

Curtea Constituţională a declarat Legea pensiilor constituţională. După decizia Curţii, Legea va ajunge pe masa preşedintelui pentru promulgare. Opozitia anunta ca, daca va face asta, va incepe procedurile de suspendare a lui Traian Basescu. Ion Popa, preşedintele PNL Argeş, susţine că legea pensiilor va fi promulgată de Traian Băsescu numai dacă din punct de vedere politic şi popular îi va aduce beneficii.

În opinia sa, cel mai grav este că toţi românii vor fi afectaţi de această lege adoptată prin fraudă şi că cei care au comis frauda vor scăpa, cel mai probabil, basma curată. „Nu discutăm decizia Curţii. În schimb, imprevizibilul Traian Băsescu, va promulga această lege numai în funcţie de calculele pe care şi le face. Dacă va ieşi bine pentru el, o va promulga, dacă nu, nu. Şi apoi, mi-aduc aminte când a venit şi a anunţat că a promulgat majorarea salariilor profesorilor. Nu s-a întâmplat aşa ceva, ba chiar le-a micşorat salariile cu 40%. Liberalii au spus răspicat că obiectivul lor este răsturnarea acestui guvern şi trimiterea lui la lada de gunoi. Nu avem un obiectiv din suspendarea lui Băsescu, ci din înlăturarea guvernului Boc.
Problema cea mai gravă, de fond, este că această lege, care a trecut prin fraudă de Camera Deputaţilor, ar putea fi aplicată şi va afecta atât pensionarii de astăzi, cât şi pe cei de mâine. O altă mare problemă este acest furt din Parlament. Culmea, s-a furat din biserici, dar să se fure şi în Parlament, este culmea culmilor. Şi, ca totul să fie complet, aceşti oameni vor scăpa şi basma curată”, a precizat liderul PNL Argeş.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3