New Profesional Consult 930 x 122

porc11

Bă…beeep! Plec la PDL!

Plec la PDL daca imi da bani, si a plecat. De la PRM a ajuns pe la PNL, acum ajunge la PDL. In curand, daca Basescu da cu flit portocaliilor, va ajunge si la UNPR. Cam acesta este parcursul primarului Bebe Ivan, de la Babana. Pe hartii, nu e inca la PDL, oficial si neoficial este.

El şi-a dat în scris demisia din toate funcţiile de conducere pe care le deţine în PNL. Nu şi-a dat demisia şi din partid, pentru că altfel ar fi trebuit să se organizeze alegeri anticipate. Şi mai ciudat este modul în care Bebe Ivan a ales să facă gestul. Printr-o scrisoare cu…porcăieli la adresa conducerii partidului.

Mă prefac că nu i-am citit mizeriile

Gestul lui Bebe Ivan- primarul argeşean care anul trecut, când Boc a decis să reducă salariile cu 25%, şi-a scurtat şi el programul la primărie pentru a şi-l lungi pe cel de…relaxare, nu este totuşi prea ieşit din comun. Primarul de la Băbana a plecat de la PRM la PNL pentru a beneficia de susţinerea Guvernului Tăriceanu şi a liberalilor la alegerile locale. Acum, este, neoficial, deja în căruţa portocaliilor. Culmea este că, din scaunul care în spate avea sigla PNL, Bebe Ivan anunţa franc faptul că ar pleca şi a doua zi la PDL dacă ar primi bani. Bani pentru…un drum şi pentru acoperişul unei grădiniţe! Cum s-ar spune, scopul scuză mijloacele. Doar că asta nu înseamnă că nu acuză caracterul omului. În fine, politica este o curvă, ca să citim chiar din unii politicieni.

Preşedintele PNL Argeş, Ion Popa, a refuzat să comenteze acuzele „colorate” ale primarului din Băbana, şi a pus totul şi pe seama presiunilor exercitate de actuala guvernare, nu doar asupra lăcomiei. „Eu pun reacţia aceasta pe seama presiunilor care se fac asupra tuturor, de la primari la funcţionari, silvicultori, directorilor… Toţi sunt ameninţaţi şi şantajaţi. Pe acest fond, mă gândesc că a făcut un şoc şi a avut această reacţie. Scrisoarea pe care ne-a trimis-o consider că nu am citit-o. Prefer să spun că nu am citit şi deci nici nu iau în considerare mizeriile pe care le-a scris. Şi-a dat demisia din toate funcţiile de conducere de la PNL, nu şi din partid. Deocamdată, având în vedere ce am spus până acum, nu mă grăbesc să iau decizii, ba chiar o perioadă aşteptăm să vedem ce are de gând să facă”, a precizat Ion Popa.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90