Arges

„Bilanțul unei guvernări eșuate!”

„Bilanțul unei guvernări eșuate!”
Deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu a făcut un bilanț nemilos al actualei guvernări, în contrextul în care miniștrii USR PLUS au demisionat din Guvernul Cîțu.
 „Bilanțul unei guvernări eșuate!
După ce au făcut joc de glezne câteva zile la rând, blocând lansarea PNDL3 care continuă programele PSD de sprijin pentru dezvoltarea comunităților locale, miniștrii USR PLUS au demisionat din Guvernul Cîțu.
Cu ce s-a ales România de pe urma activității miniștrilor USR PLUS și a celor de la PNL? E jale!
Dan Barna a fost un vicepremier pus mereu pe harță. Atât.
Cristian Ghinea, ministrul pentru Investiții și Fonduri Europene, a lăsat în urmă un Program Național de Redresare și Reziliență aspru criticat de către oficialii de la Bruxelles, iar România nu are încă aprobat acest document vital.
Ioana Mihăilă a condus o campanie eșuată de vaccinare a populației împotriva noului coronavirus și fără un plan pentru revenirea elevilor în siguranță sanitară la cursuri.
Cătălin Drulă doar s-a lăudat cu continuarea proiectelor de infrastructură începute de PSD.
Stelian Ion a transformat Justiția în cuiul lui Pepelea în acest Guvern și a lăsat în urmă mai mult semne de întrebare decât răspunsuri și soluții.
Iar Ciprian Teleman, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, a ratat cel mai important proiect de cercetare pentru România, laserul de la Măgurele. Cât despre digitalizare, eșecul este evident.
În ansamblul său, întregul Guvern Cîțu a provocat un adevărat dezastru.
România a ajuns la un grad de îndatorare uriaș, de peste 50% din PIB, înregistrează cel mai slab leu din istorie, puterea de cumpărare a românilor a scăzut, iar tarifele la energie, alimente și servicii au explodat!
Așa nu se mai poate! Guvernul Cîțu trebuie să plece!
Bilanțul unei guvernări eșuate!
Sub Guvernul Cîțu, România a ajuns la un grad de îndatorare uriaș, de peste 50% din PIB, înregistrează cel mai slab leu din istorie, puterea de cumpărare a românilor a scăzut, iar tarifele la energie, alimente și servicii au explodat!
Așa nu se mai poate! Guvernul Cîțu trebuie să plece!”, afirmă deputatul Simona Bucura-Oprescu.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441