New Profesional Consult 930 x 122

BLAGA

Blaga si Flutur vin sa-l judece pe Mircea Andrei

Liderul PDL, Vasile Blaga, dar şi Gheorghe Flutur, secretarul general al PDL sunt asteptati astazi, la ora 15, la sediul PDL Arges, la judecata rezultatelor organizatiei judetene.

Majoritatea membrilor organizatiei spera ca fostul senator de Dambovita Mircea Andrei va fi inlocuit de la sefia PDL Arges, dupa ce strategia de forta aplicata in judet nu a dat rezultate nici la alegerile locale, nici la referendum, nici la alegerile parlamentare. Mai mult, pedelistii argeseni sunt nemultumiti ca, dupa esecul usturator de la parlamentare, in urma caruia un singur mandat a fost obtinut, cel de deputat pentru Catalin Teodorescu, si acela in urma ultimei redistriburi, la nivel national, Mircea Andrei nu a mai dat prin judet, nu a mai bagat in seama pe cei care au muncit si au investit in campaniile electorale.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90