New Profesional Consult 930 x 122

militari_in_formatie

Boc a dat ilegal TVA, cat pensiile militarilor pentru doi ani!

Deputatul PSD Mircea Drăghici a criticat faptul că, în timp ce statul taie din pensiile militarilor şi a oamenilor obşnuiţi şi continuă aplicarea de măsuri de austeritate, permite restituirea unor sume imense, ca TVA, unor firme ale clientelei PDL. Unei astfel de firme i-a fost restituit TVA în valoare de 60 milioane euro!

“Pensiile militare au scăzut cu până la 69%, ministrul Oprea stă ascuns în perioada aceasta mai ceva decât o bibilică de-a lui Botiş, iar Sulfina Barbu vrea să dea miros de corectitudine într-un partid care pute a corupţie şi a nesimţire!

La un simplu calcul matematic se poate vedea cât de uşor le este pedeliştilor să fure şi cât de puţin preţ pun pe viaţa românilor! Boc şi compania de terminatori au tăiat aproximativ 11000 de pensii militare în medie cu 250 de euro pe lună, ceea ce ne duce la un total de 33 de milioane de euro anual.

Paralel cu această mârşavă acţiune, guvernul Boc rambursează unui afacerist controversat prin intermediul pedelistului Mircea Banias, suma de 60 de milioane de euro.

Boc a furat printr-o singură factură de restituire ilegală de TVA, banii tuturor pensionarilor militari pentru doi ani de zile! Slujim corupţia, slujim hoţia! Aceasta este deviza PD-L, un partid pentru care onoarea, specifică hainei militare nu înseamnă nimic!”, a afirmat deputatul PSD Mircea Drăghici.

555×222 grota rece
570×90 MAIA