New Profesional Consult 930 x 122

videoconferinta_ep

Boc catre prefectii care ne lasa in zapada: Raspundeti cu capul!

Boc si-a dat seama ca Romania este sub zapada si ca afara este frig! Stia el, Basescu, ce stia, de l-a pus premier. Ca atare, micutul i-a convocat la videoconferinta azi, la pranz (ieri seara era ocupat cu fatarea guvernului), pe prefecti, si, dupa ce a plans ca primul test a fost picat- adica de trei zile stam uitati prin troiene- Boc i-a amenintat ca daca nu vor fi luate masuri rapide, raspund cu capul. Pe prefectul Gogu Davidescu, nu l-a durut capul, l-a durut…in alta parte. Nu de alta, dar el nu a participat la videoconferinta, fiind plecat. Asa ca nu avea cum sa stie ce rautati a imprastiat prin tara ala micu’ pus sef  🙂 peste Udrea. Si mai simpatic este ca premierul demis si desemnat in acelasi timp, a spus ca nu admite ca in perioada sarbatorilor de iarna prefectii si subprefectii sa fie plecati din localitati si le-a cerut sa aiba telefoanele mereu deschise. Boc s-a suparat si pe soferi, si a cerut ca masinile care nu sunt pregatite de iarna, sa nu poata sa intre pe sosele. Asa va vrem! Fiti rautaciosi, micutilor!

Apropo: Bogdanele!!!!! Poate te dai putin cu al tau Lexus si pe Drumul European (sic!!) Pitesti- Campulung. Pe bune! E misto rau si te stiu mare amator de sporturi extreme. Te dai si cu masina, faci si off-road! Zau, ca a inceput sa sara asfaltul, tata! E marfa! Stii tu, pe unde s-a plombat, ca din rovignetele de care ne intreba tatuca Berceanu si din bugetul ala nesimtit de la Transporturi, nu s-a putut altceva. Deh, nu a zis Badea ca isi pune pene si prin Arges, de asta nu te-ai ambitionat!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90