Donaris 930 x 122

videoconferinta_ep

Boc catre prefectii care ne lasa in zapada: Raspundeti cu capul!

Boc si-a dat seama ca Romania este sub zapada si ca afara este frig! Stia el, Basescu, ce stia, de l-a pus premier. Ca atare, micutul i-a convocat la videoconferinta azi, la pranz (ieri seara era ocupat cu fatarea guvernului), pe prefecti, si, dupa ce a plans ca primul test a fost picat- adica de trei zile stam uitati prin troiene- Boc i-a amenintat ca daca nu vor fi luate masuri rapide, raspund cu capul. Pe prefectul Gogu Davidescu, nu l-a durut capul, l-a durut…in alta parte. Nu de alta, dar el nu a participat la videoconferinta, fiind plecat. Asa ca nu avea cum sa stie ce rautati a imprastiat prin tara ala micu’ pus sef  🙂 peste Udrea. Si mai simpatic este ca premierul demis si desemnat in acelasi timp, a spus ca nu admite ca in perioada sarbatorilor de iarna prefectii si subprefectii sa fie plecati din localitati si le-a cerut sa aiba telefoanele mereu deschise. Boc s-a suparat si pe soferi, si a cerut ca masinile care nu sunt pregatite de iarna, sa nu poata sa intre pe sosele. Asa va vrem! Fiti rautaciosi, micutilor!

Apropo: Bogdanele!!!!! Poate te dai putin cu al tau Lexus si pe Drumul European (sic!!) Pitesti- Campulung. Pe bune! E misto rau si te stiu mare amator de sporturi extreme. Te dai si cu masina, faci si off-road! Zau, ca a inceput sa sara asfaltul, tata! E marfa! Stii tu, pe unde s-a plombat, ca din rovignetele de care ne intreba tatuca Berceanu si din bugetul ala nesimtit de la Transporturi, nu s-a putut altceva. Deh, nu a zis Badea ca isi pune pene si prin Arges, de asta nu te-ai ambitionat!

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441