Donaris 930 x 122

boc

Boc va fi schimbat, dar dupa sarbatori

Liderul PNL Marius Postelnicescu crede că UDMR nu va pleca de la guvernare, aşa cum au fost date ultimele semnale după declararea ca neconstituţională a asumării responsabilităţii pe legea Educaţiei. Postelnicescu susţine că nu vor fi organizate alegeri anticipate, dar că Traian Băsescu îl va înlocui, după sărbători, pe Emil Boc.

„Sunt convins că Boc nu va fi schimbat până la sărbători. Poate se va încerca să se vină cu Stolojan pe post de premier. Băsescu va schimba guvernul pentru a mai da o gură de oxigen pentru mişcările de stradă ce vor veni în iarnă. Sunt sigur că vor fi lupte politice şi mai dure decât în 2010 la anul. Nu se va ajunge la anticipate, pentru că nu se doreşte să se ajungă acolo. Psihlogic, populaţia nu este pregătită să vină la urne să voteze. La greve, s-a văzut că a venit un număr controlat de oameni, pe când în Franţa sau în alte ţări putem vorbi de sute de mii sau milioane de protestatari. Românii sunt învăţaţi să critice la serviciu, la şpriţ, la tv, dar nu să ia atitudine organizată. Presiunea mare va fi făcută tot de parlamentării opoziţiei
şi anul acesta şi în 2011. Din mai, nu mai văd posibile alegeri anticipate, mai ales că vin cele la termen. Numai dacă se va întâmpla ceva catastrofal. Cred că şi Boc va adopta politici de dreapta ale PNL, uşor- uşor”, a precizat consilierul judeţean.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3