EcoMoto 930×122

bogdan ivan

BOGDAN IVAN, LIDERUL PRO ROMÂNIA ARGEȘ, CĂTRE AUTORITĂȚILE LOCALE: AVEȚI OBLIGAȚIA SĂ LUAȚI MĂSURI URGENT

Bogdan Ivan, liderul PRO România Argeș, condamnă bâjbâiala autorităților locale în problema izolaților la domiciliu și lipsa de implicare în rezolvarea acelor situații în care unii oameni intrați în procedura obligatorie nu mai au hrană și, uneori, nici bani să o comande (cazul concret al celor trei persoane, printre care și un copil, din cartierul piteștean Exercițiu, care au dat degeaba 12 telefoane la Primărie, DSP Argeș și TelVerde, semnalând că de trei zile trăiesc cu doar o jumătate de calup de salam).

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Mi se pare de bun simț ca Primăria să înființeze o linie telefonică la care piteștenii aflați în nevoie să poată apela pentru a primi apă, alimente, medicamente. Nu cred că va costa mai mult decât majorarea de două ori a valorii terenului de la <<Aripi>> propusă în raportul de evaluare întrodus de dumneavoastră, domnule primar Cornel Ionică, în ultima ședință de Consiliu Local!

Aveti OBLIGAȚIA să luați măsuri URGENT! Acești oameni trebuie ajutați. Dacă ei respectă obligația de a sta izolați la domiciliu, autoritatea publică locală are, la rândul ei, obligația de a se asigura că acești oameni au și ce să mănânce în perioada de izolare. Altfel ne vom mira că îi vedem pe străzi.

Citiți și: Ce s-a întâmplat în Lunca Argeșului întrece orice măsură! Nimeni nu se aștepta

Dacă unii primari de localități mici s-au gândit din timp cum îi vor ajuta pe cei fără posibilități aflați în izolare, cred că se poate și în Pitești, măcar acum, în ultimul ceas.

Prioritatea Consiliului Local Pitești ar trebui să fie adoptarea unor măsuri pentru rezolvarea unor astfel de situații, nu strecurarea pe ordinea de zi a unor proiecte imobiliare controversate, a căror urgență nu se justifică”, spune liderul PRO România Argeș, Bogdan Ivan.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3