930×122 CAPRA 5

bogdan ivan

BOGDAN IVAN: O SOCIETATE A PRIMĂRIEI PITEȘTI SE LAUDĂ CU BANII LUAȚI DE LA POPULAȚIE!

Bogdan Ivan: ”O societate a Primăriei Pitești se laudă cu banii luați de la populație!”

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Zilele trecute, prin intermediul rețelelor de socializare, Primăria Pitești lăuda ”reușita” societății Apă Canal 2000 S.A. Pitești: locul I într-un top național de profit. ”Indicatorii utilizați pentru realizarea topurilor sunt cifra de afaceri și profitul”, preciza atât Primăria Pitești, cât și Apă Canal.

”Ceea ce fac Primăria și Apă Canal reprezintă dovada unei administrații în defavoarea Piteștiului. Mai mult decât atât, Primăria Pitești și Apă Canal dovedesc un dispreț total la adresa locuitorilor orașului nostru. Să te lauzi că ai obținut primul loc într-un top al profitului în condițiile în care doar tariful pentru apa potabilă pentru consumatori este de 4 lei înseamnă ticăloșie”, afirmă Bogdan Ivan, liderul Pro România Argeș, vicepreședinte la nivel național al partidului.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

”Ce trebuie să știe piteștenii, dar și ceilalți utilizatori ai Apă Canal? Că după ce societatea scade toate cheltuielile de funcționare și cu investițiile, rămâne cu cel mai mare profit din România! Iar veniturile societății Apă Canal 2000 S.A. Pitești provin, în mare parte, de la piteșteni. Cu alte cuvinte, Apă Canal se dă mare cu banii pe care-i ia de la populație.

Indicat ar fi ca, în loc să declare venituri uriașe pe spatele piteștenilor, Primăria să scadă prețul pentru apă și canalizare. Prețul pentru un metru cub de apă în Pitești este de 4 lei. Piteștenii plătesc mai mult decât bucureștenii, în Capitală tariful fiind de 3,93 de lei/mc. Tariful pentru un metru cub de apă în Pitești este mai mare decât cel din Oradea, acolo unde consumatorii plătesc 3,6 lei/mc. Și clujenii achită pentru un metru cub de apă mai puțin decât piteștenii, tariful fiind de aproximativ 3,5 lei.

Societatea Primăriei Pitești se laudă cu banii nostri, ai piteștenilor, ai celor care plătim pentru apă și canalizare. Administrația Ionică știe să mărească taxe și impozite, să aplice tarife extrem de mari pentru servicii primare și apoi să se umfle în pene cu realizări pe hârtie!

Pentru a îi ajuta pe consumatori, Apă Canal ar trebui să aibă investiții, investiții care să diminueze tariful la apa potabilă. Care sunt investițiile realizate de Apă Canal? Câte avarii apar zilnic în municipiul Pitești, dar și pe raza altor localități în care Apă Canal ar trebui să îi ofere populației servicii ireproșabile? Foarte multe, iar pierderile, din păcate, sunt suportate de consumatori”, acuză Bogdan Ivan.

”Pe lângă nenumăratele avarii, nu putem să nu ne gândim la rețelele de distribuție a apei, rețele care sunt clar depășite de numărul actual al consumatorilor, de necesitățile lor, dar și de normele de igienă. Conducte vechi, ruginite, care afectează calitatea apei! Investițiile lipsesc, în schimb Apă Canal are cel mai mare profit datorită populației.

Lauda de sine nu miroase-a bine, însă nimeni din administrația municipiului Pitești nu pare să fie deranjat de bătaia de joc cu care sunt tratați piteștenii. Primăria Pitești nu știe ce înseamnă investițiile, iar exemplul este urmat și de instituțiile subordonate. Miroase a incompetență, domnilor! Nu simțiți?”, încheie Bogdan Ivan, vicepreședinte al Pro România și lider al Pro România Argeș.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3