Donaris 930 x 122

botarca_politic2

Botarca: Nu am fost eu prea rosu, dar nici portocaliu nu sunt!

De vreo lună- două, primarul de la Topoloveni, Gheorghiţă Boţârcă, a fost trecut pe lista cu posibili primari PSD care ar trece la PDL. Venirea recentă a Elenei Udrea la Topoloveni a întărit zvonurile, graţie şi unei prezenţe consistente a democrat-liberalilor în oraş, cu ocazia acestui eveniment. În stilulu-i carcateristic, Gheorghiţă Boţârcă a declarat că Udrea a fost invitată chiar de el la inaugurarea sălii de sport, iar cei de la PDL au fost luaţi prin surprindere de vizită.

Primarul Topoloveniului a ţinut însă să nege orice posibilă plecare a sa de la PSD la PDL. „Eu fac administraţie şi mai apoi politică. Este adevărat, eu am invitat-o pe Elena Udrea la Topoloveni la inaugurarea sălii de sport, cei de la PDL habar nu aveau de vizita ei. Am chemat însă ministrul Dezvoltării, nu pe Udrea de la PDL. Aceste proiecte sunt mai vechi, în Topoloveni, nu au nicio legătură cu faptul că acum ea este ministru.
Ea şi staff-ul ei au reuşit însă să îşi facă reclamă din venirea la Topoloveni. Deşi au fost surprinşi, cei de la PDL s-au mobilizat repede. Alergau bezmetici, unii la primărie, alţii la Magiun şi alţii la sala de sport. S-au regrupat oştenii la Magiun într-un final şi la alergatul buchetelor de flori. Am simţit miros portocaliu în ceafă când s-au făcut pozele. Le-am şi zis că, dacă doreau, puteau să îşi facă poze cu Elena Udrea la sediu, la partid. Poate că doreau să aibă poze şi cu mine dau nu găsiseră prilejul… Eu nu am vrut să o impresionez pe Udrea, ci să vadă că investiţiile sunt oportune şi necesare dacă sunt amplasate unde trebuie, nu pe islaz sau pe câmp, aşa cum s-au dat bani prin decizii politice, pentru unii primari, doar pentru campanie de imagine.
Dacă în Topoloveni am reuşit adminstrativ, am reuşit şi politic. Elimin orice discuţie că eu aş îmbrăca o altă haină. Poate nu am fost prea roşu niciodată, dar nici portocaliu nu sunt. Îmi văd de treburile mele în administraţie, dar şi de activitatea politică pe care o am aici de ceva ani. În Topoloveni am oameni buni în administraţie, toate fondurile atrase au fost graţie proiectelor, nu politicului. Nu am convins pe nimeni de când sunt primar să aducă cineva politic fonduri. Că alţi primari nu au reuşit să acceseze fonduri europene, asta nu e vina mea”, a afirmat Gheorghiţă Boţârcă.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90