930 x122 grota rece

    boureanu_parlament_scandal

    Boureanu, cocosul din Parlament. Video

    In timp ce romanii sindicalisti se strangeau pentru a pleca spre Bucuresti, ca sa protesteze in timpul votului motiunii, numirea unui judecător la Curtea Constituţională a provocat haos în Parlament. Lant viu al Opozitiei care a incercat blocarea votului, pana la imbranceli.

    Opoziţia şi Puterea se ceartă la Camera Deputaţilor de mai bine de opt ore şi nu reuşesc să ajungă la un consens în privinţa desemnării judecătorului din partea Camerei la CCR. La ora 0.10, parlamentarii inca erau in sedinta…de fapt in pauza de sedinta.
    Certurile dintre cele două tabere au degenerat chiar într-o serie de îmbrânceli între social-democratul Nicolae Bănicioiu şi democrat-liberalul Cristian Boureanu, urmate de alte îmbrânceli între acelaşi social-democrat şi Alin Popoviciu. Motivul: Boureanu ar fi încercat să voteze pentru prelungirea programului de la primul pupitru care i-a ieşit în cale, la repezeală, iar Nicolae Bănicioiu a încercat să-l oprească. Mai mulţi deputaţi din ambele tabere au intervenit între cei doi ca să-i despartă, urmând o nouă serie de îmbrânceli, principalii protagonişti fiind de această dată Bănicioiu şi Popoviciu.
    Ioan Oltean a declarat o nouă pauză, de 30 de minute, la vederea acestor incidente, însă la câteva secunde liderul grupului PDL a venit şi a spus că vrea o pauză de 10 minute.
    Miza acestei sedinte a fost una enorma. Daca Guvernul nu va pica in urma motiunii de cenzura, atunci, pentru a fi siguri ca masurile de austeritate vor fi aplicate, cei de la putere au nevoie de majoritatea judecatorilor din Curtea Constitutionala, care sa declare taierile de salarii, pensii, ajutoare pentru mamici ca fiind consitutionale.
    Altfel, nu prea intelegem de ce, de patru ani incoace, personajul cu aerul cel mai golanesc din Parlamentul Romaniei il are un deputat ales in Arges, si anume Cristian Boureanu. Unde este vreo femeie din politica jignita, vreun parlamentar scuipat sau injurat, ori vreun votant bagat in origini, apare cel care se lauda ca este arhetipul noii clase politice primenite: Cristian Boureanu. Si noi care credeam ca ramane aici ca sa munceasca pentru noi… Bourene, treci mah, la fan! Boc la coasa, tu faci capite! Sau domnul Boc nu munceste pentru pitesteni…

    Sursa: realitatea.com
    {loadposition inside}

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3