EcoMoto 930×122

boureanu-02-vt

Boureanu condamna cresterea taxelor proiectata de Mircea Geoana

„Proiectul lui Mircea Geoana de renuntare la cota unica si majorarea impozitelor pentru companii si pentru persoane fizice inseamna falimentul sigur pentru economia romaneasca in urmatoarele 12 luni.
Este inadmisibil modul in care Mircea Geoana a evitat un raspuns transant la ingrijorarile oamenilor de afaceri referitoare la o posibila crestere a taxelor, in situatia putin probabila in care ar ajunge presedinte.
PD-L garanteaza stabilitatea cotei unice de 16% pentru anul 2010, atat pentru simpli angajati, cat si pentru companii, si va include in proiectul pentru 2011 o reducere a acestei cote, odata cu cresterea economica estimata de FMI si de Comisia Europeana din anul viitor.
De asemenea, garantam un buget pentru anul 2010 bazat pe mentinerea TVA-ului la 19%.
Un Guvern competent se bazeaza pe masuri eficiente si in niciun caz pe sporirea birurilor asupra cetatenilor in an de criza”, a declarat deputatul Cristian Boureanu, presedintele PD-L Arges.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90