Donaris 930 x 122

boureanu-02-vt

Boureanu, dat in judecata de Antena 3

Conducerea postului de televiziune Antena 3 a anuntat marti, 1 iunie, ca il va actiona in justitie pe deputatul de Pitesti Cristian Boureanu, fost presedinte al PDL Arges. Decizia survine in contextul in care Boureanu a afirmat la emisiunea „Stirea Zilei” de pe 31 mai ca Gabriela Vranceanu Firea, realizatoarea emisiunii, ar fi amanta fostului premier Calin Popescu Tariceanu.

Antena 3 s-a solidarizat cu realizatoarea TV si a anuntat ca ii va cere si despagubiri deputatului argesean. Redam mai jos cele mai importante pasaje dintr-un comunicat de presa remis de Antena 3.

„Antena 3 aduce la cunostinta publicului faptul ca il actioneaza in justitie pe domnul Cristian Boureanu, in urma comportamentului sau inacceptabil de la la emisiunea Stirea Zilei, moderata de Gabriela Vranceanu Firea, in seara zilei de 31 mai 2010.

Precizam ca domnul Cristian Boureanu nu a fost invitat personal la Stirea Zilei, ci a fost trimis de catre Biroul de presa al PDL. Producatorul emisiunii invitase ministri sau secretari de stat din ministerele economice sau alti lideri marcanti ai PDL, cu notorietate, care au dovedit bun simt si masura, de-a lungul timpului, chiar si atunci cand au primit critici din partea opozitiei sau a societatii civile.

Atacurile repetate la adresa invitatului din partea PNL, Ludovic Orban, nerespectarea formatului emisiunii si, de asemenea, nerespectarea ordinii la afirmarea punctului de vedere, precum si apelul Domnului Ludovic Orban la moderatoarea Gabriela Vranceanu Firea de a prelua fraiele emisiunii, care degenerase, au determinat-o pe aceasta sa-i capteze atentia domnului Boureanu, adresandu-i o intrebare in legatura cu delimitarea activitatii de politician fata de cea de om de afaceri, mai ales cand afacerile sunt facute cu statul, dupa cum afirmase secretarul general al PDL, Doamna Elena Udrea.

Din momentul in care moderatoarea l-a intrebat pe domnul Boureanu daca va renunta la afaceri, in favoarea politicii, discutia a degenerat, transformandu-se intr-un adevarat conflict deschis.

In consecinta, Antena 3 isi exprima solidaritatea cu realizatoarea emisiunii Stirea Zilei actionandu-l in justitie pe domnul Cristian Boureanu. Suma care va fi solicitata drept despagubire va fi donata unui camin de copii, cu grave dificultati de supravietuire”, se arata in comunicat.

{loadposition inside}

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90