930×122 CAPRA 5

    boureanu-02-vt

    Boureanu, despre scandalul din Parlament

    Deputatul de Pitesti al PDL Arges Cristian Boureanu, vicepresedinte al PDL la nivel national, a declarat marti, 15 iunie, dupa scandalul care a avut loc luni seara in plenul Parlamentului, ca solicita anchetarea celor vinovati de „vandalizarea” institutiei. Boureanu pare sa uite, insa, faptul ca s-a purtat asemeni unuio cocos in ring, fiind in centrul imaginilor facute publice de televiziuni in ceea ce priveste scandalul din Parlament.

    Boureanu sustine ca asemenea acte de violenta nu s-au mai petrecut de la mineriade. El insusi, totusi, a fost actor al unor scene in care aparea imbrancindu-se cu liderul TSD la nivel national, deputatul Nicu Banicioiu.

    „Semnalez opiniei publice si presei, in special presei libere, violentele fara precedent din Parlamentul Romaniei de care au dat dovada parlamentari ai PSD si PNL in ziua in care se implineau 20 de ani de la venirea minerilor in Bucuresti. Este pentru prima data cand o minoritate incearca si, partial chiar reuseste, sa se impuna prin forta in Parlament.

    Este incalificabil faptul ca pentru prima data in Parlamentul Romaniei o parte dintre parlamentarii PSD si PNL au injurat, au amenintat cu bataia, au agresat fizic uneori si, cel mai grav, au amenintat familiile unora dintre colegii parlamentari. Am asistat la un caz unic in istoria democratiei romanesti: un grup violent de parlamentari a impiedicat exercitarea votului si, lucru cel mai grav, a impiedicat inclusiv luarile de cuvant. Mai mult, acestia au distrus proprietatea publica din interiorul Parlamentului, rupand microfoanele si taind firele de la microfon, pentru a opri  adresarea de la tribuna.

    Un fapt fara precedent in istoria celor 20 de ani a fost impiedicarea Presedintelui de sedinta de a vorbi, inclusiv prin smulgerea microfonului. Aceste lucruri nu s-au intamplat nici cand minerii au intrat in Parlamentul Romaniei, in anul 1990. Solicit public anchetarea celor care au vandalizat proprietatea publica din interiorul Parlamentului.

    Solicit Secretarului General al Camerei Deputatilor sa depuna plangere penala impotriva celor care se fac vinovati de distrugere si de impiedicarea exercitarii votului”, a declarat Cristian Boureanu.

    {loadposition inside}

     

     

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90