930×122 CAPRA 5

    boureanu_valentina_pelinel

    Boureanu, din nou probleme cu bancile

    Deputatul de Pitesti al PDL Arges Cristian Boureanu si sotia sa, Valentina Pelinel, au pierdut inca un proces cu bancile, informeaza Realitatea TV. Este vorba de al treilea proces in care bancile cer executarea silita a parlamentarului de Arges.

    Pe numele lui Boureanu sunt deschise nu mai putin de 13 procese! Al treilea proces de executare silita a fost castigat de bancile de la care Boureanu a luat credite de peste 8 milioane de euro pentru a investi in terenuri din Capitala si Ilfov.

    Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 din Bucuresti au admis cererea de executare silita pentru alte terenuri lasate garantie de Boureanu si de sotia lui, Valentina Pelinel.

    Politicianul a declarat recent pentru Cancan ca bancile pot oricand sa-i ia terenurile puse drept garantie.

    Conform declaratiei sale de avere, deputatul Cristian Boureanu este unul dintre cei mai bogati politicieni romani, desi nu are nici 40 de ani. Pentru a putea trece toate terenurile pe care le detine in declaratia de avere a fost nevoit sa apeleze la o anexa. Datoriile deputatului sunt de cateva milioane de euro, mare parte din bani fiind ingropata in tranzactii imobiliare care acum se dovedesc a fi foarte paguboase…

     

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90