930 x122 grota rece

boureanu-02-vt

Bou(reanu) pana la capat si cu Vranceanu Firea

Deputatul de Arges cu „mucii in freza”, Cristian Boureanu, a mai reusit sa isi mai dovedeasca inca o data, nesimtirea crasa pe care o foloseste pe post de oxigen. Conform Libertatea, supărat că Gabriela Vrânceanu Firea nu prea l-a lăsat să vorbească în timpul emisiunii  „Ştirea Zilei” de la Antena 3, Cristian Boureanu şi-a ieşit din fire şi a început să o atace verbal pe moderatoare.

Istericul baietas trimis la plimbare de mosierii pedelisti s-a apucat sa latre din nou la televizor si, a spus, de faţă cu ceilalţi invitaţi, Ludovic Orban de la PNL şi Liviu Dragnea de la PSD,  că Firea e amanta lui penelistului Călin Popescu-Tăriceanu şi că ar fi plătită din bani furaţi, notează Libertatea.
Boureanu a rămas indiferent când i s-a spus că îi va fi tăiat microfonul şi a continuat cu jignirile, ţipând de mai multe ori, la adresa moderatoarei „Să vă fie ruşine!”.  Cu toate acestea, el a rămas până la finalul emisinii în platou şi chiar a ameninţat-o la un moment dat pe Firea că o dă în judecată. Nici prezentatoarea nu s-a lăsat mai prejos şi i-a spus politicianului că „mănâncă” banii statului, iar acesta i-a replicat că e plătită din bani furaţi.
{loadposition inside}

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90